Willhem – Nytt större avtal

Samarbetet med bostadsbolaget Willhem har utvecklats under åren sedan avtalet skrevs 2019. Skötsel av trädgårdar, innegårdar och städtjänster har varit dagliga tjänster men även extraarbeten såsom ombyggnader och förfining av miljön.

Behovet av bra samarbetspartners har växt och förtroendet för Hagtorn Fastighetsservice ökat för vårt sätt att arbeta och våra processer för bra service. Ett nytt större avtal är nu tecknat där vi ansvarar på merparten av alla Willhems fastigheters utemiljöer i Malmö.
Avtalet startade i februari med att bygga om och anlägga en större trädgård på en innergård på Värnhem.

Willhem är ett bostadsbolag som  äger, förvaltar och utvecklar trygga hållbara hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige och i Malmö har vi det stora förtroendet att ha ett fint samarbete tillsammans.

Se fler nyheter nedan

Emporia – Upplevelsen är viktig

Utemiljön kring Emporia är en viktig del av upplevelsen. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för all skötsel i utemiljön och där ingår ytorna vid parkeringsplatserna och den vackra takträdgården.

LÄS MER »

Miljön i centrum – Nya fordon

Vi har ett tydligt miljömål där vi byter ut maskiner och fordon till eldrift. Nyligen investerade vi i 10 elbilar som dagligen används av personalen i drift- och underhållsservice till våra kunder.

LÄS MER »

Newsec – Fortsatt förtroende

Newsec äger och förvaltar fastigheter i alla nordiska länder samt i Baltikum. Hagtorn Fastighetsservice sköter Newsec´s större fastigheters trädgårdar som är parkliknande i storlek

LÄS MER »

Willhem – Nytt större avtal

Samarbetet med bostadsbolaget Willhem har utvecklats sedan avtalet skrevs 2019. Skötsel av trädgårdar, innegårdar och städtjänster är dagliga tjänster men även utveckling av boendemiljön.

LÄS MER »