Hagtorn Fastighetservice Hagtorn Fastighetservice

gar

Fastighetsskötsel

Vi hjälper er med allt inom fastighetsservice och fastighetsskötsel i Malmö och Lund med kranskommuner. Nedan ser ni en beskrivning av vilka uppdrag vi huvudsakligen åtar oss. Letar ni efter en välanpassad helhetslösning? Eller är där kanske specifika tjänster som ni är särskilt intresserade utav? Hos oss är valmöjligheterna många. Kontakta oss så ger vi er ett förslag för fastighetsskötsel, helt och hållet anpassat efter ert specifika behov.

Vi erbjuder bland annat följande tjänster inom fastighetsskötsel:

  • Städ »
  • Trädgårdsskötsel/Trädgårdsservice »
  • Anläggning »
  • Snickare, Målare och Kakelsättare »
  • Snöröjning »
  • Fönsterputs »
  • Lekplatsbesiktning »

Intresserad? Gå till vårt offertformulär här!

Totalentreprenad eller engångsprojekt

Vi erbjuder alla tjänster som är viktiga för en trygg, varm och positiv boendemiljö. Och dom är speciellt utformade för att passa bostadsrättsföreningar, privatpersoner, fastighetsägare och företag.

Hos oss kan ni teckna avtal om totalentreprenad. Ni kan också teckna avtal på utvalda delar som ni önskar komplettera er fastighetsskötsel med eller beställa engångsinsatser när det är viktigt med snabba, smidiga och snygga resultat.

Har ni behov utav jourtjänster så kan vi även erbjuda detta. Vi erbjuder tillexempel snöröjning med jour under hela vinterhalvåret. Perfekt lösning för stora och små bostadsrättsföreningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vår jour fungerar!

ROT och RUT-avdrag

I de fall du har rätt till ROT eller RUT-avdrag så hjälper vi till med detta och fakturerar endast det belopp som du skall betala efter att avdraget är gjort. Enligt de nya skattereglerna så betalar du som privatperson endast halva priset för arbetskostnaden i hushållstjänster.

Läs mer på http://www.skatteverket.se/husarbete

Med engagemang och ansvar

Om ni som många andra blivit besvikna på de stora fastighetsskötarnas ointresse för sina kunder så hittar du tvärtom hos oss det personliga engagemanget och ansvaret. Här skall varje kund vara nöjd, stor som liten. Med stor tillgänglighet och erfarenhet är vi övertygade om att vi kan ha många goda år av trivsam och trygg boendemiljö framför oss. Vi har flera års expertis inom fastighetsskötsel!

Med vänlig hälsning,
Anders

.

Element

Become a Member


Continue