Bjerreds torg – Nytt avtal via Granitor

I centrala Bjärred växer en ny plats fram med bostäder, lokaler, torg och en ny vägsträckning som fastighetsbolaget Granitor utvecklar. På första parkett runt torget står snart Brf Residenset klart och här möts man av pampiga byggmästarentréer, platsbyggda bänkar och utvald växtlighet på torget. Stor omsorg har lagts i varje detalj och materialen är hållbara, tidlösa och åldras vackert.

Fastigheten är ett unikt bågformat flerbostadshus med vackra lägenheter och lokaler på bottenplan med hyresgäster som bl a pizzarestaurang MASTIO, Oki Doki Sushi, Bjärreds Tandläkargrupp och Fastighetsbyrån.

Hagtorn Fastighetsservice har som utvald leverantör av teknisk förvaltning och markskötsel tecknat avtal med bostadsrättsföreningen Residenset.

Se fler nyheter nedan

Emporia – Upplevelsen är viktig

Utemiljön kring Emporia är en viktig del av upplevelsen. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för all skötsel i utemiljön och där ingår ytorna vid parkeringsplatserna och den vackra takträdgården.

LÄS MER »

Miljön i centrum – Nya fordon

Vi har ett tydligt miljömål där vi byter ut maskiner och fordon till eldrift. Nyligen investerade vi i 10 elbilar som dagligen används av personalen i drift- och underhållsservice till våra kunder.

LÄS MER »

Newsec – Fortsatt förtroende

Newsec äger och förvaltar fastigheter i alla nordiska länder samt i Baltikum. Hagtorn Fastighetsservice sköter Newsec´s större fastigheters trädgårdar som är parkliknande i storlek

LÄS MER »

Willhem – Nytt större avtal

Samarbetet med bostadsbolaget Willhem har utvecklats sedan avtalet skrevs 2019. Skötsel av trädgårdar, innegårdar och städtjänster är dagliga tjänster men även utveckling av boendemiljön.

LÄS MER »