Fastighetsmässan – Äntligen mässa igen

Äntligen var det dags för fastighetsmässan igen.

Det blev två givande dagar på FastighetsMässan i Malmö. Personliga möten, produktlanseringar och spännande seminarier fyllde mässan när fastighetsbranschen äntligen fick mötas igen.

Mässan har blivit alltmer populär och på höstens upplaga fick besökarna ta del av framtidens produkter och tjänster samt träffa leverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö och säkerhet.

Vi var givetvis representerade med monter och i den möttes besökarna av av vår VD, Anders och Arbetschef, Johan.

Se fler nyheter nedan

Emporia – Upplevelsen är viktig

Utemiljön kring Emporia är en viktig del av upplevelsen. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för all skötsel i utemiljön och där ingår ytorna vid parkeringsplatserna och den vackra takträdgården.

LÄS MER »

Miljön i centrum – Nya fordon

Vi har ett tydligt miljömål där vi byter ut maskiner och fordon till eldrift. Nyligen investerade vi i 10 elbilar som dagligen används av personalen i drift- och underhållsservice till våra kunder.

LÄS MER »

Newsec – Fortsatt förtroende

Newsec äger och förvaltar fastigheter i alla nordiska länder samt i Baltikum. Hagtorn Fastighetsservice sköter Newsec´s större fastigheters trädgårdar som är parkliknande i storlek

LÄS MER »

Willhem – Nytt större avtal

Samarbetet med bostadsbolaget Willhem har utvecklats sedan avtalet skrevs 2019. Skötsel av trädgårdar, innegårdar och städtjänster är dagliga tjänster men även utveckling av boendemiljön.

LÄS MER »