BRF Hilda – En av Sveriges största BRF:er

Brf Hilda i Malmö är en av Sveriges största bostadsrättföreningar och finns i Malmö på adresserna von Lingens väg 4 – 128. Föreningen byggdes 1969/70 och har 767 lägenheter fördelade på 16 hus – åtta höghus och åtta låghus.

I och kring dessa fastigheter och grönområde har vi alltid personal för att hålla en hög service med fina utemiljöer för att skapa trivsel och vacker miljö. Hagtorn Fastighetsservice sköter fastighets- och grönyteskötsel samt lokalvård med 6 heltidsanställda året runt i föreningen.

Se fler nyheter nedan

Emporia – Upplevelsen är viktig

Utemiljön kring Emporia är en viktig del av upplevelsen. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för all skötsel i utemiljön och där ingår ytorna vid parkeringsplatserna och den vackra takträdgården.

LÄS MER »

Miljön i centrum – Nya fordon

Vi har ett tydligt miljömål där vi byter ut maskiner och fordon till eldrift. Nyligen investerade vi i 10 elbilar som dagligen används av personalen i drift- och underhållsservice till våra kunder.

LÄS MER »

Newsec – Fortsatt förtroende

Newsec äger och förvaltar fastigheter i alla nordiska länder samt i Baltikum. Hagtorn Fastighetsservice sköter Newsec´s större fastigheters trädgårdar som är parkliknande i storlek

LÄS MER »

Willhem – Nytt större avtal

Samarbetet med bostadsbolaget Willhem har utvecklats sedan avtalet skrevs 2019. Skötsel av trädgårdar, innegårdar och städtjänster är dagliga tjänster men även utveckling av boendemiljön.

LÄS MER »