Trädgårdsanläggning

Att förfina och anlägga trädgård är något som blir allt vanligare och tjänster inom detta område efterfrågas allt oftare. Vi på Hagtorn Fastighetsservice hjälper er med allt från anläggning utav nya trädgårdar och gräsmattor till trädgårdsskötsel och stensättning. Med lyhördhet, noggrannhet och kvalitet tar vi fram förslag och lösningar åt våra kunder.
Så oavsett om ni är en bostadsrättsförening, samfällighet, företag eller privatperson och behöver hjälp och råd kring trädgårdsanläggning, lovar vi att ta fram den lösning som är mest optimal och kostnadseffektiv för er.

Trädgårdsanläggning behöver inte vara svårt, särskilt inte när man tar hjälp utav företag som har flera års expertis och erfarenhet inom området. Vill ni anlägga en helt ny trädgård med slingrande grusgångar och stora rosenbuskar? Eller vill ni kanske lägga nya gräsmattor och få träd planterade på tomten? Valmöjligheterna är många när man rustar upp utomhusmiljön och

Vi samarbetar med en rad olika plantskolor och behöver ni hjälp med att nyplantera buskar, träd och övriga växter står vi mer än gärna till tjänst. Våra partners har ett brett utbud av kvalitativa växter och plantor till marknadsmässiga priser. Så låt oss på Hagtorn Fastighetsservice hjälpa er att anlägga er nya trädgård.

Vi utför trädgårdsanläggningar i hela Skåne

Vi på Hagtorn Fastighetsservice bedriver arbeten i hela Skåne men är stationerade i Malmö. Bjärred, Lomma, Kävlinge, Staffanstorp och Svedala är ett axplock utav orter där vi utan problem kan ta arbeten. Stora som små. Oberoende av om det handlar om trädgårdsanläggning eller att bara fräscha upp en redan befintlig trädgård. Är ni intresserade av att veta mer om våra anläggningsarbeten för trädgård eller få en kostnadsfri offert är ni varmt välkomna att höra av er!
Kontakta oss här!

Plattsättning

Vi anlägger inte bara trädgårdar och gräsmattor utan hjälper även till med sten- och plattsättning. Plattsättning i Malmö med omnejd är uppdrag vi ofta tar oss an. Plattsättning kan handla om allt från att anlägga en ny stor stenaltan till att lägga enstaka plattor. Det finns många möjligheter när det kommer till plattsättning och vi erbjuder flertalet olika typer utav arbeten. Hör av er till oss så berättar vi mer!

Kontakta oss här!

Priser och offerter

Priserna varierar och beror naturligtvis på hur stort och omfattande arbetet är. Kontakta oss om ni vill veta mer eller få ett prisförslag för trädgårdsanläggning!

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.