Välkommen Annette – Ny arbetsledare

Vår arbetsledare Anna ska gå på föräldraledighet och vi hälsar Annette välkommen till Hagtorn Fastighetsservice som ny arbetsledare på trädgård.

Annette har ett stort intresse och passion för trädgård och att renovera fastigheter. Med erfarenhet av trädgårdsanläggning i Italien, Sri Lanka och i norra delarna av Sverige finns mycket kunskap inom växlighet.

Att renovera hus och anlägga trädgårdar har alltid varit mitt stora intresse och att planera och designa trädgårdar som byter skepnad med årstiderna är kul. Inte minst i olika delar av världen där det är olika växtzoner som gör att planeringen är väldigt viktig för slutresultatet, berättar Annette.

Annette har lång erfarenhet av ledarskap från tidigare arbeten inom bl. a hotell- och restaurangbranschen där man oftast bara får en chans att leverera till kunden.

Varmt välkommen till oss Annette! 

Se fler nyheter nedan

Emporia – Upplevelsen är viktig

Utemiljön kring Emporia är en viktig del av upplevelsen. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för all skötsel i utemiljön och där ingår ytorna vid parkeringsplatserna och den vackra takträdgården.

LÄS MER »

Miljön i centrum – Nya fordon

Vi har ett tydligt miljömål där vi byter ut maskiner och fordon till eldrift. Nyligen investerade vi i 10 elbilar som dagligen används av personalen i drift- och underhållsservice till våra kunder.

LÄS MER »

Newsec – Fortsatt förtroende

Newsec äger och förvaltar fastigheter i alla nordiska länder samt i Baltikum. Hagtorn Fastighetsservice sköter Newsec´s större fastigheters trädgårdar som är parkliknande i storlek

LÄS MER »

Willhem – Nytt större avtal

Samarbetet med bostadsbolaget Willhem har utvecklats sedan avtalet skrevs 2019. Skötsel av trädgårdar, innegårdar och städtjänster är dagliga tjänster men även utveckling av boendemiljön.

LÄS MER »