Nyheter & Referenser

Här hittar du nyheter från oss och en del av våra referenser. Läs gärna varför våra kunder väljer kvalitet och service från oss på Hagtorn Fastighetsservice.

Emporia – Upplevelsen är viktig

Utemiljön kring Emporia är en viktig del av upplevelsen. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för all skötsel i utemiljön och där ingår ytorna vid parkeringsplatserna och den vackra takträdgården.

LÄS MER »

Miljön i centrum – Nya fordon

Vi har ett tydligt miljömål där vi byter ut maskiner och fordon till eldrift. Nyligen investerade vi i 10 elbilar som dagligen används av personalen i drift- och underhållsservice till våra kunder.

LÄS MER »

Newsec – Fortsatt förtroende

Newsec äger och förvaltar fastigheter i alla nordiska länder samt i Baltikum. Hagtorn Fastighetsservice sköter Newsec´s större fastigheters trädgårdar som är parkliknande i storlek

LÄS MER »

Willhem – Nytt större avtal

Samarbetet med bostadsbolaget Willhem har utvecklats sedan avtalet skrevs 2019. Skötsel av trädgårdar, innegårdar och städtjänster är dagliga tjänster men även utveckling av boendemiljön.

LÄS MER »

Paulssons Fastigheter – Bruniushusen

En av Hagtorn Fastighetsservice första kunder var Paulssons Fastigheter och är sedan 2012 avtalskund. I centrala Lund har de flertalet fastigheter men också bostäder i Hjärup och förskola i Löddeköpinge.

LÄS MER »