Snickare & hantverkare

Vi på Hagtorn Fastighetsservice hjälper våra kunder med bygg, reparationer och diverse hantverksarbete på flertalet olika orter i Skåne. Framförallt i Malmö och Lund, men även på mindre orter och i kranskommuner. Vi har flera års expertis inom bygg, renoveringar och reparationer.

Vi erbjuder en mängd olika typer utav snickeriarbeten till konkurrenskraftiga priser. Vi har ett team med duktiga hantverkare i Malmö som är specialiserade på alltifrån målning till kakelsättning och olika varianter av snickerijobb. Skicka oss gärna en förfrågan med exakt vad du behöver hjälp med, så återkommer vi med ett förslag inom 24h.

Renoveringar & olika byggprojekt i Skåne

Behov av renoveringar finns i stort sett alltid, oavsett om man bor stort eller litet. Låt våra duktiga snickare hjälpa dig med dina kommande projekt i hem, förening eller sommarstuga. Vi tar oss an en mängd olika typer av uppdrag och inget snickeriarbete är för stort eller för litet för oss.

Vill du kanske göra en tillbyggnad? Bygga om kök, tvättstuga eller badrum? Bygga uterum? Anlägga ett trädäck eller kanske bara rusta upp balkongen med lite smarta lösningar? Våra snickare har lång erfarenhet av olika byggprojekt – både för företag och privatpersoner.

Rotavdrag för snickeriarbete i Malmö med omnejd

Givetvis får du rotavdrag för samtliga snickeriarbeten, reparationer och byggprojekt som vi utför. Är du osäker på exakt vad som gäller kring rotavdrag för snickerijobb så kontakta oss så berättar vi mer om hur det fungerar.

Förutom snickeri så erbjuder vi på Hagtorn fastighetsservice helhetslösningar för företag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vill du läsa mer om våra tjänster och hur vi arbetar med helhetsservice så kan du göra det här!

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.