Emporia – Upplevelsen är viktig

Utemiljön kring Emporia är en viktig del av upplevelsen för besökarna till shoppingcentret. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för all skötsel i utemiljön och där ingår ytorna vid parkeringsplatserna och den vackra takträdgården.

Samarbetet med Emporia började under 2021 och tillsammans med kunden har vi projekt framför oss att förverkliga med att försköna grönytorna. Första projektet var att plantera 600 tulpanlökar i gräsytorna vid infarten till centrat och dessa står nu i full blom.

Takterrassen är många barnfamiljers paus i shoppingen sommartid och från östra sidan har du utsikt till Öresundsbron och Köpenhamn. Miljön på takterrassen är unik med flera olika buskar, blommor men också sedumtak på fastigheternas tak.

Se fler nyheter nedan

Emporia – Upplevelsen är viktig

Utemiljön kring Emporia är en viktig del av upplevelsen. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för all skötsel i utemiljön och där ingår ytorna vid parkeringsplatserna och den vackra takträdgården.

LÄS MER »

Miljön i centrum – Nya fordon

Vi har ett tydligt miljömål där vi byter ut maskiner och fordon till eldrift. Nyligen investerade vi i 10 elbilar som dagligen används av personalen i drift- och underhållsservice till våra kunder.

LÄS MER »

Newsec – Fortsatt förtroende

Newsec äger och förvaltar fastigheter i alla nordiska länder samt i Baltikum. Hagtorn Fastighetsservice sköter Newsec´s större fastigheters trädgårdar som är parkliknande i storlek

LÄS MER »

Willhem – Nytt större avtal

Samarbetet med bostadsbolaget Willhem har utvecklats sedan avtalet skrevs 2019. Skötsel av trädgårdar, innegårdar och städtjänster är dagliga tjänster men även utveckling av boendemiljön.

LÄS MER »