Hagtorn VVS – Nästa steg i vår strategi

Med större efterfrågan från våra kunder på VVS tjänster och som nästa steg i vår strategi startar vi nu dotterbolaget Hagtorn VVS.

Jag har under de sista åren sett att projekt och dagliga servicearbeten inom VVS haft en större efterfrågan hos kunderna. Vi har under flera år erbjudit dessa tjänster genom underleverantörer men ser att vi kan erbjuda en bättre och snabbare service med egen personal.
Gustav är vår första anställd för att serva våra dagliga kunder men också genomföra större projekt hos nya och befintliga kunder berättar Anders Irekvist, VD.

Gustav är utbildad och certifierad VVS montör och har drivit eget företag under några år.  Med stor kunskap och lång erfarenhet ser vi stor potential i Gustav för vår framtida tillväxt med våra ledord i fokus; Engagemang, Ansvar, Kvalitet och Miljö.

Se fler nyheter nedan

Emporia – Upplevelsen är viktig

Utemiljön kring Emporia är en viktig del av upplevelsen. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för all skötsel i utemiljön och där ingår ytorna vid parkeringsplatserna och den vackra takträdgården.

LÄS MER »

Miljön i centrum – Nya fordon

Vi har ett tydligt miljömål där vi byter ut maskiner och fordon till eldrift. Nyligen investerade vi i 10 elbilar som dagligen används av personalen i drift- och underhållsservice till våra kunder.

LÄS MER »

Newsec – Fortsatt förtroende

Newsec äger och förvaltar fastigheter i alla nordiska länder samt i Baltikum. Hagtorn Fastighetsservice sköter Newsec´s större fastigheters trädgårdar som är parkliknande i storlek

LÄS MER »

Willhem – Nytt större avtal

Samarbetet med bostadsbolaget Willhem har utvecklats sedan avtalet skrevs 2019. Skötsel av trädgårdar, innegårdar och städtjänster är dagliga tjänster men även utveckling av boendemiljön.

LÄS MER »