BRF Arvid – Välkommen som ny kund

Vi välkomnar BRF Arvid som ny kund till Hagtorn Fastighetsservice from 1 april.

Uppdraget innefattar förvaltning av fyra fastigheter där serviceuppdrag, felanmälningar samt mark- och fastighetsskötsel sköts och bemannas av vår personal på daglig basis. 

BRF Arvid ligger centralt i Rosengård och är uppfört på 70-talet med god standard, stora grönytor och med hela 324 lägenheter i varierande storlek.

Vi tackar för förtroendet och ser framemot ett gott samarbete och fin service till förening och boende i området.

Se fler nyheter nedan

Emporia – Upplevelsen är viktig

Utemiljön kring Emporia är en viktig del av upplevelsen. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för all skötsel i utemiljön och där ingår ytorna vid parkeringsplatserna och den vackra takträdgården.

LÄS MER »

Miljön i centrum – Nya fordon

Vi har ett tydligt miljömål där vi byter ut maskiner och fordon till eldrift. Nyligen investerade vi i 10 elbilar som dagligen används av personalen i drift- och underhållsservice till våra kunder.

LÄS MER »

Newsec – Fortsatt förtroende

Newsec äger och förvaltar fastigheter i alla nordiska länder samt i Baltikum. Hagtorn Fastighetsservice sköter Newsec´s större fastigheters trädgårdar som är parkliknande i storlek

LÄS MER »

Willhem – Nytt större avtal

Samarbetet med bostadsbolaget Willhem har utvecklats sedan avtalet skrevs 2019. Skötsel av trädgårdar, innegårdar och städtjänster är dagliga tjänster men även utveckling av boendemiljön.

LÄS MER »