Markskötsel

Vi utför markskötsel och grönyteskötsel på både större och mindre ytor hos samfälligheter, bostadsrättsföreningar, företag och kommersiella fastigheter.

En välvårdad trädgård ger en behaglig och trivsam miljö att bo och vistas i. Om du har behov av trädgårdsskötsel eller gräsklippning under sommarsäsongen så står vi mer än gärna till tjänst. Renhållning av allmänna ytor och under vintertid är snö och halkbekämpning viktigt.
Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter – klicka här för att komma till vårt offertformulär!

Vi har kunskapen och den senaste tekniska utrustningen som krävs för att hjälpa dig att skapa trivsamma välklippta grönytor, buskar, häckar och rabatter.

Vi beskär träd och buskar efter era speciella behov och skulle något träd behöva fällas helt så utför vi även trädfällningar och stubbfräsning

Njut av en välskött trädgård och gör de roliga sysslorna själv. Det tunga och det enformiga arbetet kan du låta oss på Hagtorn Fastighetsservice ta hand om.

Har ni en lekplats så har vi erfaren personal som besiktigar och åtgärdar brister för att upprätthålla säkerheten. Vi erbjuder olika typer av lekplatsbesiktningar beroende på ert behov.

Hinner ni inte med gräsklippningen så kan vi besöka er med jämna mellanrum för gräsklippning och kan samtidigt plocka ogräs och vattna. Allt efter behov och överenskommelse.

Om det behövs grävas så gör vi det ofta för hand för att bespara grönytor etc, annars använder vi maskiner när det kommer till allt arbete inom trädgårdsskötsel.

Vi sköter givetvis all transport av trädgårdsavfall och utför även trädgårdsanläggning och stensättning.

Kontakta oss så diskuterar vi just era behov och utformar en lösning speciellt till er.

Vi utför trädgårdsskötsel i sydvästra Skåne

Vi arbetar med trädgårdsskötsel i Malmö och Lund med omnejd.
Bjärred, Lomma och Staffanstorp är några orter där vi är etablerade. Oavsett om det handlar om trädgårdsskötselsnöröjning eller fastighetsskötsel.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.