Paulssons Fastigheter – Bruniushusen

En av Hagtorn Fastighetsservice första kunder var Paulssons Fastigheter och de är sedan 2012 en trogen avtalskund. I centrala Lund har de flertalet äldre fastigheter från förra sekelskiftet men också bostäder i Hjärup och förskola i Löddeköpinge.

Mitt i Lund på Mårtenstorget ligger Bruniushusen som innefattar butiker, hotell, kontor och parkeringsplatser. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för den totala fastighetsförvaltningen med avancerade krav då kvarteret Brunius är en kommersiell fastighet. Höga krav på brandlarm, teknisk tillsyn samt felhantering, städtjänster, markskötsel och vinterrenhållning.

I Lund är Paulssons Fastigheter en av de största privata fastighetsägarna med ett bestånd som består av cirka 50 000 kvm fördelat på hälften bostäder och hälften kommersiella objekt. I dagsläget cirka 250 lägenheter och 100 kommersiella lokaler i Lund.

Se fler nyheter nedan

Emporia – Upplevelsen är viktig

Utemiljön kring Emporia är en viktig del av upplevelsen. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för all skötsel i utemiljön och där ingår ytorna vid parkeringsplatserna och den vackra takträdgården.

LÄS MER »

Miljön i centrum – Nya fordon

Vi har ett tydligt miljömål där vi byter ut maskiner och fordon till eldrift. Nyligen investerade vi i 10 elbilar som dagligen används av personalen i drift- och underhållsservice till våra kunder.

LÄS MER »

Newsec – Fortsatt förtroende

Newsec äger och förvaltar fastigheter i alla nordiska länder samt i Baltikum. Hagtorn Fastighetsservice sköter Newsec´s större fastigheters trädgårdar som är parkliknande i storlek

LÄS MER »

Willhem – Nytt större avtal

Samarbetet med bostadsbolaget Willhem har utvecklats sedan avtalet skrevs 2019. Skötsel av trädgårdar, innegårdar och städtjänster är dagliga tjänster men även utveckling av boendemiljön.

LÄS MER »