Hagtorn Fastighetservice Hagtorn Fastighetservice

Snöröjning i Malmö med omnejd

Snöröjning är något man får räkna med under de kalla vintermånaderna december-februari. Bor man i Skåne är man ofta förskonad från vinterkyla och snö, men när snön väl kommer gäller det att ha en plan för hur man sköter snöröjningen.
Vi på Hagtorn Fastighetsservice jobbar med snöröjning och snöskottning åt företag, privatpersoner, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Alla är välkomna och oftast kan vi uppskatta tidsåtgången väl, så att ni vet vad det kostar varje gång vi kommer skottar snö hos er.  Vi erbjuder även fullskalig fastighetsförvaltning!

Såhär snöröjer vi!

Vi använder olika slags maskiner beroende på plats och uppdrag där vi skall snöröja. Främst arbetar vi med ATV och handskottning för att skona underlaget och för att kunna arbeta så effektivt som möjligt.
Vi har jour under vintern, vilket innebär att vi rycker ut och sköter vinterrenhållningen och snöplogningen när och där det behövs. Alla dagar, dygnet runt under hela säsongen. I hela Skåne.Vi sysslar framförallt med snöskottning och röjning av snö i Malmö men tar mer än gärna uppdrag i flera andra närliggande orter. Vi är alltså även vana vid att arbeta med snöröjning i Svedala, Lomma, Bjärred, Kävlinge mm.

Verktyg och maskiner vid röjning av snö

När man skottar snö gäller det att ha rejäl utrustning. Vi på Hagtorn Fastighetsservice sätter ett högt värde i kvaliteten på våra maskiner och redskap som vi använder när vi sköter snöröjningen i föreningar och hos privatpersoner. Våra vanligaste hjälpmedel under vinterhalvåret är:

  • ATV – Underlättar arbetet enormt mycket, särskilt när det är stora mängder snö som måste plogas bort. Denna metod lämpar sig bra på stora ytor och på gångbanor i bostadsrättsföreningar.
  • Snöskyffel – Naturligtvis är kraftiga snöskyfflar också ett ovärderligt verktyg när man måste komma åt på lite mindre ytor. Tex. röjning av trappor och mindre gångar hos privatpersoner.
  • Kvast – för eventuell finputsning av gångar är en vanlig kvast ett bra hjälpmedel.
  • Salt – När snön röjts bort sköter vi naturligtvis också saltningen av de nyplogade ytorna. Vi värnar om miljön och saltar varsamt. Läs vår miljöpolicy för mer information.

Behöver ni hjälp att röja snö?

Behöver ni hjälp med snöröjning och underhållande utav gång- och cykelbanor under vinterhalvåret? Är ni en bostadsrättsförening som behöver regelbundet underhåll under vintern? Eller helt enkelt en privatperson som behöver hjälp med att skotta uppfarten? Kontakta oss idag för en offert eller ett förutsättningslöst besök!

Självklart sköter vi även halkbekämpningen och tack vare goda väderprognoser så kan vi oftast arbeta förebyggande vilket minskar materialåtgång samtidigt som det ger bättre resultat. Kvalitet och miljötänk är viktiga ledord för oss på Hagtorn Fastighetsservice!
Behöver ni inte bara hjälp med snöskottning och halkkbekämpning kan vi även erbjuda helhetslösningar så som fastighetsskötsel, trädgårdsanläggning mm.

Vill ni veta mer? Hör av er till oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för er!

Element

Become a Member


Continue