Er partner inom fastighetsservice

Vi erbjuder alla tjänster som är viktiga för en trygg, varm och positiv boendemiljö. Vi utformar dem speciellt för att passa bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter och fastighetsbolag.

Vi förvaltar fastigheter i Malmö, Lund, Lomma, Bjärred, Staffanstorp och Kävlinge.

Komplett fastighetsförvaltning

Vi erbjuder komplett fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel till den krävande fastighetsägaren.

Engagemang & Ansvar

Vi är en lokal leverantör med ett personligt engagemang och ansvar för varje kund.

Kvalité & Miljö

Vi uppfyller de miljökrav som ställs på oss samtidigt som vi ständigt strävar till förbättring.

snowflake
Teknisk förvaltning

Vi erbjuder teknisk förvaltning till bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter. Genom oss får ni hjälp med teknisk expertis, god driftekonomi och snabb felhantering. Vår portal ger dig full insyn i arbetet och vi ger dig alltid återkoppling när något händer i fastigheten.

sun
Fastighetsskötsel

Vi erbjuder alla tjänster som är viktiga för en trygg, varm och positiv boendemiljö, speciellt utformade för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltare. Vi erbjuder totalentreprenad och har ni behov utav jourtjänster så erbjuder vi även detta.

tree-silhouette (1)
Markskötsel

Med stort engagemang och kunskap utför vi trädgårds- och grönyteskötsel på både större och mindre ytor hos samfälligheter, bostadsrättsföreningar, företag och kommersiella fastigheter.

screwdriver-and-wrench-crossed (1)
Trädgårdsanläggning

Vill ni förändra och göra om en befintlig trädgård eller anlägga en helt ny? Hos oss får du hjälp av trädgårdsarkitekt, växtbiolog och duktiga anläggningsarbetare för att förverkliga era idéer.

recycling-symbol (1)
Städ

Har du som många andra testat otaliga städbolag utan att städningen fungerat bra? Vi sköter städning i egen regi för att säkerställa god arbetsmiljö och hög kvalitet.

paintbrush
Hantverkare

Med duktiga hantverkare i både egen regi och som samarbetspartners hjälper vi er med VVS-arbeten, byggnationer, snickeri, målning, kakelsättning och olika slags reparationer.

Vi hjälper er med allt inom fastighetsservice

Vi hjälper er med allt inom fastighetsservice och fastighetsskötsel i Malmö och Lund med kranskommuner.

Miljö och kunder i fokus

Vi uppfyller de miljökrav som ställs på oss och arbetar med miljövänliga metoder. Vi strävar ständigt efter förbättring och för dig som kund ligger vi alltid steget före och tar hand om dina framtida behov redan idag.

Vad våra kunder säger

””Ett samarbete där vi känner oss trygga i uppdraget med fastighetsförvaltning” 

hakan
Håkan Gillisson

Nordic Property Managment

Kontakta oss

Kontakta oss så kan vi diskutera vad som behöver göras eller vilka behov som finns. Våra kunder är bostadsrättsföreningar, förvaltare och fastighetsbolag.