Ny i organisationen – Välkommen Peter

Vi hälsar Peter Lantz varmt välkommen till Hagtorn Fastighetsservice.

Peter förstärker vårt förvaltarteam och kommer primärt arbeta med att utveckla samarbetet med våra befintliga avtalskunder samt ha kundansvar.

Peter har arbetat inom fastighetsbranschen i 25 år med arbetsledning inom teknisk automation och fastighetsservice hos bl.a. MKB och ICA fastighet.

Med stor kunskap och lång erfarenhet ser vi stor potential i Peter för vår framtida tillväxt med våra ledord i fokus; Engagemang, Ansvar, Kvalitet och Miljö.

Se fler nyheter nedan

Emporia – Upplevelsen är viktig

Utemiljön kring Emporia är en viktig del av upplevelsen. Hagtorn Fastighetsservice ansvarar för all skötsel i utemiljön och där ingår ytorna vid parkeringsplatserna och den vackra takträdgården.

LÄS MER »

Miljön i centrum – Nya fordon

Vi har ett tydligt miljömål där vi byter ut maskiner och fordon till eldrift. Nyligen investerade vi i 10 elbilar som dagligen används av personalen i drift- och underhållsservice till våra kunder.

LÄS MER »

Newsec – Fortsatt förtroende

Newsec äger och förvaltar fastigheter i alla nordiska länder samt i Baltikum. Hagtorn Fastighetsservice sköter Newsec´s större fastigheters trädgårdar som är parkliknande i storlek

LÄS MER »

Willhem – Nytt större avtal

Samarbetet med bostadsbolaget Willhem har utvecklats sedan avtalet skrevs 2019. Skötsel av trädgårdar, innegårdar och städtjänster är dagliga tjänster men även utveckling av boendemiljön.

LÄS MER »

Paulssons Fastigheter – Bruniushusen

En av Hagtorn Fastighetsservice första kunder var Paulssons Fastigheter och är sedan 2012 avtalskund. I centrala Lund har de flertalet fastigheter men också bostäder i Hjärup och förskola i Löddeköpinge.

LÄS MER »