Hagtorn Fastighetservice Hagtorn Fastighetservice

Trädgårdsskötsel

Vi utför trädgård och grönyteskötsel hos alla slags kunder och arbetar därför med både mindre privata trädgårdar och större ytor hos samfälligheter, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.

En välvårdad trädgård ger en behaglig och trivsam miljö att bo och vistas i. Om du har behov av trädgårdsskötsel eller gräsklippning under sommarsäsongen så står vi mer än gärna till tjänst. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter – klicka här för att komma till vårt offertformulär!

Vi har kunskapen och den tekniska utrustningen som krävs för att hjälpa dig att skapa trivsamma välklippta grönytor, buskar, häckar och prunkande rabatter.

Vi beskär träd och buskar efter era speciella behov och skulle något träd behöva fällas helt så utför vi även trädfällningar.

Njut av din trädgård och gör de roliga sysslorna själv. Det tunga och det enformiga arbetet kan du låta oss på Hagtorn Fastighetsservice ta hand om

Hinner du inte med gräsklippningen så kan vi besöka dig med jämna mellanrum för gräsklippning och kan samtidigt plocka ogräs och vattna. Allt efter behov och överenskommelse.

Om det behövs grävas så gör vi det för hand så långt det är möjligt för att bespara grönytor etc, annars använder vi maskiner när det kommer till allt arbete inom trädgårdsskötsel.

Vi kan även hjälpa till med transport av trädgårdsavfall som du själv samlat på dig, trädgårdsanläggning och stensättning.

Kontakta oss så diskuterar vi just era behov och utformar en lösning speciellt till er.

Våra priser för trädgårdstjänster

Vi debiterar vi en förmånlig timkostnad. För normalt trädgårdsarbete tar vi 520kr/h. Som privatperson har du rätt till RUT-avdrag och faktureras därför endast halva arbetskostnaden alltså endast 260kr/h. Minimidebitering är 2h/besök.

Det administrativa löser vi med Skatteverket.

Vi tar även hand om trädgårdsavfallet och forslar bort det. Vid mindre mängder så ingår detta i arbetet men vid stora kvantiteter så gäller Sysavs deponeringsavgifter (375 kr/ton).

Vid tillfälliga insatser så debiteras framkörning och hanteringen av trädgårdsavfallet som arbetstid, normalt med 15-20 min för Malmö med omnejd.

Önskar du återkommande besök så kan du då få ett fastpris för de övriga besöken.

Vissa uppdrag går också att ge fastpris på direkt.

För kontinuerlig trädgårdsskötsel av normalstora trädgårdar så har vi ett upplägg där vi är 2h på plats varje eller varannan vecka. Vi tar då hand om trädgården, klipper gräs, rensar ogräs och ger den riktigt god omsorg. Med framkörning och hantering av avfallet efteråt så kostar varje besök 580 kr med RUT-avdrag.

Detta upplägg fungerar ofta riktigt bra och kan självklart utökas med fler timmar om behov finns.

Kontakta oss för kostnadsfri offert. Du får alltid ett snabbt svar

Vi utför trädgårdsskötsel i hela Skåne

Vi arbetar med trädgårdsskötsel i Malmö och Lund med omnejd.
Bjärred, Lomma, Staffanstorp, Kävlinge och Svedala är några orter där vi enkelt kan ta nya uppdrag. Oavsett om det handlar om trädgårdsskötsel, snöröjning eller fastighetsskötsel.

Vissa uppdrag utför vi i hela Skåne. Kontakta oss och fråga.
Mvh. Anders

Element

Become a Member


Continue