Hagtorn Fastighetservice Hagtorn Fastighetservice

Snöröjning

Snöskottning i Skåne

Snöröjning är i ett land som Sverige någonting man får räkna med under de kalla vintermånaderna december-februari. Bor man i Skåne är man ofta förskonad från vinterkyla och snö, men när snön väl kommer gäller det att ha en plan för hur man sköter snöröjningen.
Vi på Hagtorn Fastighetsservice jobbar med snöröjning och snöskottning åt företag, privatpersoner, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Alla är välkomna och oftast kan vi uppskatta tidsåtgången väl, så att ni vet vad det kostar varje gång vi kommer skottar snö hos er!  Vi erbjuder fullskalig fastighetsförvaltning!

Såhär snöröjer vi!

Vi använder olika slags maskiner beroende på plats och uppdrag där vi skall snöröja. Främst arbetar vi med ATV och handskottning för att skona underlaget och för att kunna arbeta så effektivt som möjligt.
Vi har jour under vintern, vilket innebär att vi rycker ut och sköter vinterrenhållningen och snöröjningen när och där det behövs. Alla dagar, dygnet runt under hela säsongen. I hela Skåne.
Vi sysslar framförallt med snöröjning i Malmö men tar mer än gärna uppdrag i flera andra närliggande orter. Vi är alltså även vana vid att arbeta med snöröjning i Svedala, Lomma, Bjärred, Kävlinge mm.

Behöver ni hjälp?

Behöver ni hjälp med snöröjning och underhållande utav gång- och cykelbanor under vinterhalvåret? Är ni en bostadsrättsförening som behöver regelbundet underhåll under vintern? Eller helt enkelt en privatperson som behöver hjälp med att skotta uppfarten? Kontakta oss idag för en offert eller ett förutsättningslöst besök!

Självklart sköter vi även halkbekämpningen och tack vare goda väderprognoser så kan vi oftast arbeta förebyggande vilket minskar materialåtgång samtidigt som det ger bättre resultat. Kvalitet och miljötänk är viktiga ledord för oss på Hagtorn Fastighetsservice!
Behöver ni inte bara hjälp med snöskottning och halkkbekämpning kan vi även erbjuda helhetslösningar så som fastighetsskötsel, trädgårdsanläggning mm.

Vill ni veta mer? Hör av er till oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för er!

Element

Become a Member


Continue