Hagtorn Fastighetservice Hagtorn Fastighetservice

gar

Fastighetsskötsel

Vi hjälper er med allt inom fastighetsservice och fastighetsskötsel i Malmö och Lund med kranskommuner. Kontakta oss för offert så kan vi ge dig er ett pris exakt utifrån era behov.

Vi erbjuder bland annat följande tjänster.

  • Städ »
  • Trädgårdsskötsel/Trädgårdsservice »
  • Anläggning »
  • Snickare, Målare och Kakelsättare »
  • Snöröjning »
  • Fönsterputs »

Intresserad? Gå till vårt offertformulär här!

Totalentreprenad eller engångsprojekt

Vi erbjuder alla tjänster som är viktiga för en trygg, varm och positiv boendemiljö. Och dom är speciellt utformade för att passa bostadsrättsföreningar, privatpersoner, fastighetsägare och företag.

Hos oss kan ni teckna avtal om totalentreprenad. Ni kan också teckna avtal på utvalda delar som ni önskar komplettera er fastighetsservice med eller beställa engångsinsatser när det är viktigt med snabba och bra resultat.

Har ni behov av jourtjänster så kan vi även erbjuda detta.

ROT och RUT-avdrag

I de fall du har rätt till ROT eller RUT-avdrag så hjälper vi till med detta och fakturerar endast det belopp som du skall betala efter att avdraget är gjort.

Enligt de nya skattereglerna så betalar du som privatperson endast halva priset för arbetskostnaden i hushållstjänster.

Läs mer på http://www.skatteverket.se/husarbete

Med engagemang och ansvar

Om ni som många andra blivit besvikna på de stora fastighetsskötarnas ointresse för sina kunder så hittar du tvärtom hos oss det personliga engagemanget och ansvaret. Här skall varje kund vara nöjd, stor som liten. Med stor tillgänglighet och erfarenhet är vi övertygad om att vi kan ha många goda år av trivsam och trygg boendemiljö framför oss.

Med vänlig hälsning,
Anders

.

Element

Become a Member


Continue